Sosyal medya da gücünüzün olması ne anlam ifade ediyor ?

Sosyal medya da gücünüzün olması ne anlam ifade ediyor

Sosyal medyada butik tarzı hesaplarda her zaman takipçi sayısı insanlara güven sağlamaktadır. Düşük takipçi sayısı olan hesaplara genelde güven oluşmasa dahi takipçisi yüksek olan hesaplar sürekli sipariş almaktadır. Takipçinizi yükseltmek istediğiniz zaman iki seçeneğiniz vardır. Bunlardan birisi yüksek bütçeler harcayıp büyük instagram sayfalarına reklam vermektir. Bu seçenek genelde yüksek bütçe gerektirse de müşteri sayısını arttırdığı her zaman gözlenmiştir. Diğer bir seçenek ise düşük bütçe ile Takipçi sayısını arttırmaktır. Bu sayede hesabınıza uygun fiyatlardan takipçi satın alabilirsiniz. Aynı amaca daha düşük bütçe ile ulaşabileceğiniz bu servisler sizlere her zaman daha iyi müşteri ağı yaratacaktır.


Sosyal medya da beğeniler ne kadar işe yarıyor?


Sosyal medya hesaplarınızda paylaştığınız gönderiler paylaşıldıktan hemen sonra ne kadar beğeni ve yorum alırsa artık o gönderinin kaç kişiye gösterileceği ve kaç etkileşim alacağı kısmen belli olmaktadır. Siz hesabınızdan bir gönderi paylaştığınız anda takipçilerinizin sadece bir kısmına bu gönderi gösterilmektedir. Bu takipçiler sizin paylaştığınız gönderilere ne kadar etkileşimde bulunursa o kadar etkileşimi artmaktadır. Binlerce beğeni gelen gönderiler keşfete de düşmektedir. Keşfete düşen gönderiler ise sizi takip etmese de gönderilerinizi direkt instagram keşfet kısmından görebilen kişilerdir. Bu kişilerden gelen etkileşimler sizin gönderilerinizin keşfette ne kadar süre daha duracağını veya kaç kişiye daha gösterileceğini belirlemektedir.


İnstagram ve Diğer Sosyal Medya Uygulamalarının Mantığı


İnstagram ve diğer Tiktok, Facebook, Twitter, Pinterest gibi sitelerin çalışma mantığı birbirine benzemektedir. Paylaşılan gönderiler her zaman takipçilerin bir kısmına gösterilmektedir, bu gönderiler ne kadar etkileşim alırsa ona göre diğer takipçilerinize de gösterilmektedir. Gelen etkileşime göre hesabınızdaki gönderiler keşfete düşmektedir. Genelde butik hesaplarında fiyat belirtmediğinizde yorumlarda fiyat sordukları için daha çok etkileşim alabilirsiniz. Etkileşim hesabınızda ne kadar artarsa yeni paylaşacağınız hikayeler de bir o kadar kişiye gösterilmektedir. Hesabınızda paylaşılan gönderilerin etkileşimini arttırmak için smm siteleri aracılığı ile online servisleri satın alabilirsiniz.