İnstagram Sıfırdan Sayfa Geliştirme Taktikleri

İnstagram Sıfırdan Sayfa Geliştirme Taktikleri

İnstagram'da yeni bir sayfa açtığınızda hızlıca sayfanızı büyütüp yüksek bir kitle elde etmek için bir kaç yöntem bulunmaktadır. Sayfanızı 1 ay sonunda 5 bin takipçili bir hesap da yapabilirsiniz 100 takipçili bir hesap da yapabilirsiniz. Sayfanıza vereceğiniz emeklerin tamamen karşılığını almak adına sizlere bir kaç taktikten bahsedeceğim. 

Öncelikle sayfanızı açtığınızda henüz bir kitleniz veya takipçiniz olmayacağı için paylaşacağınız gönderilere de pek fazla beğeni, yorum, kaydetme gibi etkileşimler gelmeyecektir. Sayfanızın ilk etapta ufak da olsa bir kitleye sahip olması gerektiği için ilk öncelikle takipçi sayımızı arttırmaya başlamalıyız. Öncelikle sayfamızın kategorisini bilmeli ve bizim sayfamız ile aynı kategoride olan büyük sayfaları tespit etmeliyiz. Tespit ettiğimiz bizimle aynı kategoride olan sayfaların paylaşımlarını beğenenleri sürekli takibe almalıyız ve gerekirse bu kişilerin paylaştığı bir kaç gönderiyi beğenmeliyiz.

Bu takip işlemlerini yaptıktan sonra hesabımızı geri takip etmek isteyen kişiler olacaktır. Bu kişiler sayesinde takipçi sayınız yavaş yavaş artacak ve kemik kitleniz oluşmaya başlayacaktır. Günlük olarak Gönderi ve hikaye paylaşımı yaptığınız sayfanız için gönderi paylaşırken onlarca etiket yerine maksimum 3 veya 5 adet etiket kullanmamız gönderimizin spam olarak algılanmamasına ve daha kolay keşfete düşmesine sebep olacaktır.

İnstagram da gönderilerinizin paylaşıldıktan ortalama 3 ile 10 dakika arasında bir sürede keşfete düşme oranının çok yüksek olduğu bir çok kişi tarafından bilinmektedir. Paylaştığınız gönderiler sürekli olarak aynı saatler içerisinde paylaşıldığında ise İnstagram algoritmasına göre daha çok takipçilerinize gönderileriniz gösterilmekte ve erişiminiz her gönderinizde artmaktadır.

Bizim sayfamız ile aynı kategoride olan sayfaların gönderilerini beğenen kişileri ise günlük maksimum 200 kişiyi takip ederek bu durumun sürekliliğini sağlamalıyız. Her gün binlerce kişiyi takip etmeye çalışırsak İnstagram algoritmasından kısa süreliğine takip etme banı yememiz olası gözükmektedir. Sitemiz içerisinden blog kısmında paylaşılan Sosyal medya siteleri hakkında taktikleri paylaşmaktayız, sitemizi favorilerinize ekleyip bu içeriklerin devamını okuyabilirsiniz.