İnstagram Etkileşimleri Arttırma Taktikleri

İnstagram Etkileşimleri Arttırma Taktikleri

İnstagram algoritmasına göre her hesabın hayali bir puanı vardır. Bu puanınızı spam yaparak düşürürseniz etkileşimleriniz her zaman az olacaktır, ya da günlük düzenli paylaşım yapmıyorsanız, günlük olarak hikaye paylaşımı sayfanıza girilmiyorsa bundan sonra paylaşacağınız tüm gönderiler daha az takipçilerinize gösterilir. İnstagram da etkileşimleri Spam yapmadan arttırmanın bir kaç yolu bulunmaktadır.

Hikaye Etkileşim taktiği

İnstagram hesabınızda paylaştığınız hikayeler eğer bin adet takipçiniz varsa ve sadece 50 - 100 kişiye gösteriliyorsa bu sayıyı bir kaç numara ile 400 - 600 civarına çıkartmanın basit yolları bulunmaktadır. İnstagram hesabınızda paylaştığınız hikayelerde Anket ve Evet - Hayır butonlu gönderiler ne kadar cevap alırsa artık hikayeniz diğer takipçilerinize de önerilmektedir. Örneğin hikayenizde Bir soru sorduğunuzda ve hemen sorunun altına Evet - Hayır butonları koyarsanız ve takipçilerinizden belirli bir sayıda etkileşim gelirse Algoritmaya göre diğer takipçileriniz de artık hikayelerinizi görmeye başlar.

Yapacağınız bu etkileşim taktiği sadece hikaye izlenmelerini arttırmak ile kalmıyor, yeni paylaşacağınız gönderiler artık daha fazla takipçilerinize gösterilmeye başlıyor ve bir çok kişinin Anasayfa kısmına ya de Keşfet kısmına düşüyor. Hesabınızda bu hikaye taktiklerinden sonra gelen beğeni ve diğer etkileşimler hem sayfanızın aktiflik puanını arttırıyor hem de keşfete düşme şansınızı arttırıyor.

Genelde söz ve Tumblr sayfalarının kullandığı bu taktik bir kaç yıldır çalışıyor ve hala aynı etkiyi göstermeye devam ediyor. Hesabınızı aktif tuttuğunuz sürece İnstagram algoritması sizi diğer sayfalardan farklı görüp hem etkileşiminizi arttırıyor hem de sayfanızda bir kitle oluşmasına ve bu kitleyi elde tutmanıza olanak sağlıyor.

Peki hiç takipçiniz yoksa ve belirli bir takipçi sayısına kısa sürede nasıl ulaşacağınızı bilmiyorsanız? Bu durumda Takipçi Sosyal'den hizmet almak ya da diğer bir seçeneğiniz Reklam almak oluyor. Sosyal medya paket satış sitelerinden istediğiniz bütçe ile hizmet alabiliyorken diğer büyük sayfalardan reklamınızı yayınlamak daha fazla para harcamanıza neden olabilir. Bu sebepten ötürü Takipçi Sosyal aracılığı ile takipçi kitlenizi kısa sürede oluşturabilirsiniz.

Takipçi Sosyal Türk Takipçi Paketleri Linki: https://takipcisosyal.net/instagram/instagram-turk-takipci-satin-al/
Takipçi Sosyal Beğeni Paketleri Linki: https://takipcisosyal.net/instagram/begeni/