Butik Sayfalarında Etkileşim Nasıl Artar ?

Butik Sayfalarında Satışlar Nasıl Artar ?


Butik sayfalarında satış yapabilmenin en önemli noktası insanlara güven vermekten geçiyor. Genelde takipçi sayısı yüksek olan hesaplara herkes güveniyor, takipçisi neredeyse hiç olmayan hesaplara kimse güvenmiyor. Butik sayfalarında ürünleri paylaştığınızda direkt olarak fiyat belirtmek de müşterilerinizi kaybetmenize yol açabilir. Bu sebepten ötürü butik sayfalarında ürünleri paylaşırken fiyatları müşterilerin soru olarak sormasını sağlamalısınız. Bu hem sayfanızda etkileşimi arttıracak hem de ürünü tedarik ettiğiniz yer fiyatları değiştiğinde bunları müşterilerinize yansıtmamış olacaksınız.


Butik Hesaplarında Etkileşim arttırmanın yolları

Butik hesaplarında etkileşiminizi arttırmanın basit bir kaç yolu vardır. Takipçi ve etkileşiminizi arttırmak adına büyük sayfalara yüksek fiyatlara reklam vermek ya da bunun yerine Sosyal medya paket satış sitelerinden servis satın almaktır. Sosyal medya paket satış sitelerinden aldığınız servisler sizin bütçenize göre gönderim yapmaktadır. Eğer 2TL'ye paket satın almak istiyorsanız dahi alabilirsiniz. Büyük sayfalara reklam verirken ise sadece fiyatta pazarlık edebilirsiniz fakat asla istediğiniz fiyatlardan reklam giremezsiniz. Her zaman elinizdeki bütçeye göre bir servis satın alma şansına sahipsiniz.


Bu sebepten ötürü en mantıklı seçim kendi bütçenize göre kendinize müşteri ağı oluşturmak ve güven sağlamaktır. Sosyal medya paket satış sitelerinden kendinize Takipçi, Beğeni, Yorum ve etkileşim, video izlenme veya hikaye izlenme gibi servisler satın alabilir ve hesabınızın etkileşimini, müşterilerinizi arttırabilirsiniz. Yine bu sosyal medya paket satış sitelerinden bot takipçi ya da bütçenize göre %100 gerçek kullanıcılardan oluşan takipçilerden satın alabilirsiniz. Gerçek takipçi olan servisleri aldığınızda kısmen müşterilerinizin de artması gerekir.

Butik hesaplarda müşterilerinizi arttırmanın bir diğer yolu ise Kapıda ödeme seçeneğidir. Genelde butik hesapları banka havalesi ya da Online kart ile ödeme servisleri kullanmaktadır, siz müşteri ağınızı genişletmek adına ilk etapta Kapıda ödeme seçeneği sunabilirsiniz. Yine kapıda ödeme servisi sunduğunuzda şeffaf kargo ile gönderim yaptığınızda ciddi oranda müşteri kitleniz hızla artacaktır. Daha fazla etkileşim için hesabınıza yüksek oranlarda takipçi ve beğeni servisleri alırsanız keşfetten müşteri almanız da olası gözükmektedir.